sobota 15. apríla 2017

Richard Cockerill zlosť na, obscénne ponúk 'na Leicester Manu Tuilagi

Richard Cockerill, riaditeľ Leicesterskej ragby, je naštvaný, že Manu Tuilagi "má hlavu v polohe" ponúkame extravagantný zmlúv - "kvantá" - od Worcesteri a osy. 24-ročný England centrum, ktorí Leicester podporili prostredníctvom dobrých i zlých časoch, má veľkú rozhodnutie urobiť o svojej budúcnosti - a Cockerill nemôže byť istý, kadiaľ pôjde

"Sme.


som svoje najlepšie nohou vpred, "povedal Cockerill," ale on mal hlavu obrátil ponúkame že by otočiť hlavu. Na konci je vždy o peniazoch. My sme mu ponúkol veľmi dobrú zmluvu, čo by mu to veľmi dobre platený hráč v rámci svetovej štruktúry, nevadí Leicester, a my by sme ho milujú, aby zostali.Chce zostať, ale nakoniec niekto stojí za to, čo niekto je ochotný zaplatiť. "Luther Burrell narazí pri Stuart Lancaster cez Rugby World Cup žiaľu Celý článok

Ak Tuilagi vykonáva rozsudok anjelov sa zdá, Leicester sú nastavené stratiť ďalší zo svojej vlastnej, po George Ford odišiel do kúpeľov v roku 2013 veľká časť motivácia Fordova však mal byť trénoval jeho otec, Mike.

Cockerill má menej času na machináciách okolo tejto zvláštnym prípadom. "Najprv som bol pod dojmom, že ste nesmeli s nikým hovoriť až v januári, ale c'est la vie. Jediný spôsob, ako cenu preč hráč ako Manu je ponúknuť kvantá, a ktoré by mohli robiť.Potom jediný dôvod, prečo ideš je kvôli peniazom. "

Premier Rugby nedávno zvýšil platový strop pre budúcu sezónu do 6,5 m £ a £ 7 m za jednu po tom, ktorý uľ ahčil to najnovšie rozvoj. Už ti cynický Bet365-Kliknite tu o výhodách vyšších viečka je vidieť ich obavy potvrdzujú.

"som hral vo Francúzsku [ktorého voľnejšie rozpočty viedli k nárastu]," povedal Cockerill. "To, čo sa vypúšťa na ihrisku je všeobecne lepšie, je to len drahšie.Ak sa zvyšuje platová hranica, prvá vec, ktorú hovorí agent, je: "No, toto ospravedlnenie už prešlo." Väčšie mzdové obmedzenia v mojich skúsenostiach viedli k väčším platom. "

Cockerill Zdôrazniť, že akýkoľvek klub, ktorý odoberie Tuilagi z ich rúk, bude musieť započítať svoje mzdy do platu.Nové pravidlá sa počítať s dvoma platom Marquee hráčov, ktoré majú byť vylúčené z výpočtov, ale došlo k prvého takéhoto hráči musia byť buď nový Premiership alebo boli so svojím klubom počas dvoch sezón.

"Pokiaľ manu ide do Worcesteru pre hlásenej £ 750K - a poplatkov 10% agenta a DPH o poplatkoch agenta a sociálne poistenie o poplatkoch agenta a sociálne poistenie o plate - to £ 900K, alebo tak musí ísť úplne do viečka, pretože on príde od nás. To predpisov. Či už nasledoval, kto vie…"

Cockerill bol zlomyseľný forme.Prečo druhý stan hráč musí pochádzať zo zahraničia, on bol položený. "Pretože si myslím, Bruce [Craig, Bath predseda] chcel podpísať Will Genia." Ale Leicester môže odvolať už len Tuilagi je lepšie povahu.

"Skutočnosťou je, že ak sa vráti v novom roku za us [keď je na dobrej ceste], on hral 14 hier v dvoch a pol roka, "povedal Cockerill. "To nie je kritika, ale ja by som si myslel, ľudia si uvedomujú, klub to bolo celkom dobré. Som pohodlný, čo sme urobili s Manu je správna vec.Myslím, že je príliš a mám všetky dôvody sa domnievať, že zostanem v klube. "

Či už taký optimizmus je založený na poznaní mladíka Leicester pomohla zach rániť pred deportáciou alebo tvrdohlavý odmietnutie vyzerať skutočnosti tvárou v tvár sa čoskoro odhalený.

Bet365-Viac informácií

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára