streda 13. septembra 2017

Az európai bajnokok már Norvégia 11. kézilabda játékosai

A norvég a Rio de Janeiro-i olimpia után az európai arany lett, ahol "csak" bronzot vett, miután megnyerte a harmadik helyet Hollandiában. Az északiek nyerték az Európa-bajnokság tizenegyedik éremét. A holland vereség ellenére a közelmúltban nagy sikert aratott, és az európai bajnokság legjobb eredményeit a történelem során szerezte. Az első euróérmet nyerték. Míg a norvégok a tizedik Európa-bajnokság döntőjébe kerültek, Hollandia első alkalommal játszott bet365 internetes sportfogadás európai aranyat. A Outsider azonban félelem nélkül lépett be a mérkőzésre, és az északiaknál sokkal kiegyensúlyozottabb volt, mint egy évvel ezelőtt a világbajnokságon.A kezdeti 20 percig 13 gólt löve llt, és váratlanul 13: 9 volt.

Norkam segített a kapus megváltoztatásában, Grimsbo állt a rudak között és csapattársai szünetet tartottak. A második félidő második tíz percében döntő öt pontot értek el. A tizenkét gól hozzájárult a Nora Mork ágyú győzelméhez.

"A mai meccs jó élmény volt számunkra. Nora Mork, Kari Grimsbo és a csapatszellem kulcsfontosságú tényezők a győzelem felé vezető úton "- mondta Izlandi edző Norek Thorir Hergeirsson. "A hollandok fantasztikus harcot mutattak. Az elmúlt évben, és a múlt hónapban hihetetlenül javult és nőtt.Úgy gondolom, hogy a jövőben továbbra is nagy rivális, és fog játszani a sok döntőben, „tette hozzá.

Nizozemky végén is harcoltak, és még az utolsó másodpercben volt lehetősége összehasonlítani, és küldje párbaj hosszabbítás, de az bet365 sportfogadás bónuszok utolsó fellépés után egy rossz rúgás, vagy nem ért véget.

"Olyan közel voltunk. Lehet, hogy holnap büszkék leszünk ezüstre, de most szomorúak vagyunk "- bet365 online fogadási útmutatók mondta holland kapus, Tess Wester. "Nem tudom, hogy rossz szerencsénk volt. Ez egy igazi döntő volt, és mindkét csapat egy szép kézilabdát mutatott. Míg ott voltunk jobb nekünk, néha Norvégiában. „

A francia nyerte a második érem az idei nagy esemény ezüst olimpián, Rio de Janeiróban.Között Európa-bajnokságon egy harmadik érem, és követte a bronz bajnokságot 2002 és 2006

Amint döntőnek bizonyult hazai pályán, ahol a válogatott gall vezetett 5: 0, majd 12: 5.


A dánok a gólkülönbség után lecsökkentek, még többször is támadtak, de F ranciaország a végső következtetést részesíti előnyben.

A bet365 online fogadóirodák skandináv játékosok, akik a cseh csapat riválisai az alapcsoportban és az euróérmék, 2004 óta vártak.

bet365 kifizetés

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára