štvrtok 20. júla 2017

Otec Roche chváli syna aj Čechy. A verí v Contadorov double

Roche počas dvanástich mesiacov ovládol celkovej poradí Gira a Tour, k tomu pridal bet365 mobil titul majstra sveta. A vyrovnal Eddyho Merckx, dovtedy jediného držiteľa "Triple Crown".

Zvlášť v posledných dňoch, keď čoby tvár automobilky Škoda sleduje prebiehajúce Tour priamo vo Francúzsku, snáď neminie hodina, aby sa ho na životné rok niekto nespýtal.

"No iste, o tom sa so mnou ľudia bavia stále. Ale to je pekné, nie? Vždy keď mi to niekto pripomenie, som rád, "hovorí usmievavý chlapík, ktorému tento rok bude päťdesiatšesť. "Som jeden z dvoch cyklistov v histórii, ktorým sa to podarilo, takže je jasné, že to budí pozornosť."

Zároveň je posledným žijúcim cyklistom, ktorý v jednej sezóne dosiaho l na double Giro-Tour. A o tom sa práve teraz hovorí.S napätím sleduje Alberta Contadora, ktorý môže jeho famózny výkon zopakovať, ak po Gire zvíťazí aj na najslávnejší Grand Tour.

Podarí sa mu to, pán Roch? "Je to celkom dobre možné," zaznie rýchla odpoveď. "Takticky jede veľmi šikovne. Naviac má skvelú bet 365 kondíciu, aj keď už má za sebou Giro. Je v pohode, môže vyhrať. Ale Froome taky vyzerá vo forme, nebezpečný môže byť i Quintana. "

Zaujímavé prvé dni Tour je od úvodu plná nervov a dramatických momentov, čo by možno Roche-pretekár toľko neocenil, zato Roche-divák sa bavia. "Zatiaľ sa mi to veľmi páči," líči nadšene. "V každej etape sa niečo stane, každý deň je skoro ako klasika. Už sme videli kocky, veľkú úlohu hrá počasie, teraz pri mori hlavne silný víchor.Moc zaujímavé! "

Putova nie po Francúzsku prežíva Roche nielen ako fanúšik a expert, ale aj ako pyšný otec. Jeho syn Nicolas patrí do tímu Sky, kde pomáha práve lídrovi Froomovi.

"To viete, som obrovsky hrdý. Myslím, že plno oteckov si želá, aby synovia robili to, čomu sa skôr venovali oni, "hovorí. "Nick je teraz naozaj prvotriedny pretekár, je vo vynikajúcom tíme. Som nadšený, že sa mu to podarilo. "

Vo Sky má Stephen Roche na očiach tiež bet365 bonus Leopolda Königa, ktorému veštia zaujímavú budúcnosť.


Podľa neho už čoskoro môže byť lídrom vo veľkom tíme.

Nicolas Roche

"Neviem, či práve vo Sky.Ale sledujem ho a môžem povedať, že má naozaj veľký potenciál, "tvrdí. "Dokáže byť skvelý v horách, taky vie zájsť výborne časovku, čo je veľmi dôležité. A hlavne: zatiaľ pre neho hrá vek, je ešte mladý. Raz môže byť vynikajúci. Som si istý, že ešte neukázal všetko. "

Roche sleduje tiež výkony ďalších českých cyklistov, udržuje si dobrý prehľad. "Výborný je Štybar, na kockách bol pre mňa jedným z favoritov. Kreuziger si taky vedie veľmi dobre, "chváli. "Máte tu štyri výborné pretekárov, to je pre tak malú krajinu predsa obrovský úspech!Len to dokazuje, že ste cyklistická krajiny. "

Od legendy také slová teší bet365 dvojnásobne.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára