utorok 11. apríla 2017

Japonsko schopní zaviazať sa k MOV lehoty na Tokyo štadióne 2020

Japonsko je schopný zaručiť, že sa stretáva s termín Medzinárodný olympijský výbor na ukončenie prác na novom národnom štadióne v čase na hry 2020, podľa krajiny olympijských hier minister. Horná IOC úradník vyzval Japonsko, aby urýchlili problémové výstavbu Tokio exponát na dodávku od januára 2020.Zaha Hadid hity späť na vyradené štadión pre 2020 v Tokiu olympijských hrách Prečítajte si viac

To dáva Japonsko tri mesiace nižšia ako plánoval odovzdanie apríla 2020.Avšak, Betclic-Uvítací bonus vyzdvihnete tu japonský minister olympijské hry Toshiaki Endo naznačila, že nemusí byť možné.

MOV v iceprezident John Coates povedal, že požiadal japonské vedúci olympijské úradníkov dodržať lehotu aby prevádzkoval sériu testov pred . Games, otvorené v auguste 2020

povedal: "na štadión má byť k dispozícii pre obrady a skúšok," povedal Coates. "Musí mať odovzdanie do organizačného výboru do januára 2020."

Endo, ktorý bol menovaný do funkcie pred dvoma mesiacmi, povedal, že môže byť ťažké splniť tento cieľ, pretože bol apríl už tesná Konečný termín.Povedal, že to bolo "ťažké požiadavku", že nemôže okamžite prijať.

"Je to bude v apríli na veľmi nabitý program," povedal Endo. "Nemôžem jednoducho povedať áno januára 2020. môžem iba požiadať dodávateľa, aby čo najrýchlejšie dokončiť stavbu.


Nemáme poňatia, či je to uskutočniteľné. "

Coa tes uviedol, že MOV nepožiadala o 80.000 kapacitu, veľkosť Japan mal nastavený pre skoršie konštrukcie.

Tento dizajn, pri Londýne založené architekt Zaha Hadid, bol vyhodený v júli po verejnej dražbe po ¥ 252bn (£ 1,3 miliardy) cenovky, ktorý bol takmer dvojnásobok pôvodnej odhad a bol by z neho robí najdrahšiu športový štadión čias.Minulý mesiac Hadid tvrdil, rastúce náklady na výstavbu, na rozdiel od samotného návrhu, bol zodpovedný za eskalující postavu.

Na začiatku tohto mesiaca, Japonsko schválila usmernenia pre svoje nové olympijský štadión, sľubovať vybudovať športovec-friendly štadión čo najlacnejšie, a Endo povedal, že dúfa, že udržať náklady na revidovanej štadióne pod ¥ 200 miliárd (£ 1.05bn).

stavky na Betclic

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára