štvrtok 13. apríla 2017

Dally M víťaz Johnathan Thurston: majster v každom ohľade

Napriek tomu sa to stalo, to sa skutočne stalo, a teraz Thurston je právom považovaný za najlepšieho hráča generácie a jeden určite chválený s najväčšou cťou hra môže prepožičal jednotlivca: nesmrteľnosť.

úžasné kariéry, ktorý bol Thurston to naozaj by nemalo byť. Rozhodne to takmer nebolo. Napriek tomu, že je standout na úrovni školák, Thurston priťahoval žiadny záujem od NRL klubov, prepúšťať ho ako príliš malé, príliš chudá…v podstate tiež rozbitné.

Jeho prvá zmluva bola s Canterbury na kniežací súčet nula dolárov [Buldoci porazil prispôsobeného ponuku od St George Illawarra pretože Thurston matka chcela svojmu nadriadenému, aby dohliadať na neho a Belmore bol bližšie ako Wollongong.

Aj keď to boli buldoci a tréner Steve Folkes ktorí položili Thurston jeho prerušenia, určite nedokázal predstaviť, čo sa skrýva vo vnútri Thurston. Iste, že si všimol jeho ohromujúci skillset. Bol to dobrý chlapec. Páčila sa mu naučiť. Ale Canterbury - na pochode do svojej poslednej premiérskej funkcie v roku 2004 - sa rozhodla uprednostniť Braith Anasta a Brent Sherwin. Thurston bol stále vytlačení.

Canterbury zjavne nespoznával požiar, ktorý spálil hlboko, čo je konkurencieschopnosť nemá v NRL.Nepochopili, že jeho kontrola ako futbal a hra bola transcendentný, talent kedysi-in-a-generácie. Minuli jeho vodcovské schopnosti, jeho organizačné schopnosti, jeho pohon. Buldoci nevidel, že majú najcennejšie devízou NRL éry

Netrvalo dlho predtým, než na kvalitu Thurston. - jednak ako hráč i ako znak - presvitať a výstava čo monumentálne zlé obrá tiť buldoci, klub preslávený pre bežného rozhodovanie v tej dobe dorazila. Robert Frost a tak ďalej.

ľahko orámované polovica hral len 28 hier cez jeho prvých troch rokoch v klube, keď dostal neskoré call-up hrať z lavičky v roku 2004 Grand Final.Thurston bol povolaný nahradiť kapitán Steve Cena, ktorá bola vylúčená z rozhodujúcim a jeho rozlúčkovej zápase za klub po vyzdvihnutie vážne zranenie v predbežnom konečné víťazstvo nad Penrith.


Bolo to len Thurston tretia hra od kruhového päť a dieťa bolo len 21 ale keď Canterbury odrazil na Roosters 16-13, Thurston šiel rovno k svojmu veliteľovi a podal mu jeho Premiership prsteň. Bol to akt nesebeckosť, rešpektu a priateľstva, ktorý dostane k jadru toho, čo Thurston je ako človek.

A sezóna neskôr vyhral svoj prvý zo rekordných štyroch Dally M medailí a Unibet-Získaj bonus práve teraz doviedol Cowboys na svojom prvom veľkom finále vo svojej 11-ročnej histórii. Buldoci chýbal vo finále.Nemajú vyhral titul, pretože nechal Thurston presunúť do Townsville. Anasta odišiel do Roosters o rok neskôr vyhral ani premiéra dokonca ani pozičné ocenenie Dally M v budúcom desaťročí. Sherwin bol prepustený len tri roky do piatich rokov dohodu ako jeho forma išla na juh. Niektoré Canterbury fanúšikovia nazývajú prekliatie, prekliatie JT.

Vzhľadom k tomu, odlet Belmore, Thurston dosiahla všetko, čo je k tomu v rugby liga a viac s výnimkou víťazné ďalšie premiéra.To sa môže zmeniť v nedeľu.

Jeho štyri Dally M medaily sú rekordné, ale daj to do kontextu, v dlhej histórii individuálnych ocenení v hre, brilantné zámku Ron Coote je jediným ďalším hráčom, ktorý vyhral jediné Award štyrikrát, vyhlasovať EE Christe nsen Player ceny roka na štyroch príležitostiach. A pretože vyhral svoju prvú cenu v roku 2005, on skončil v prvej päťke hlasovania v deviatich z 11 sezón. Žiaden hráč sa blíži k tomuto úspechu.

Jeho sedem Dally M polohové ceny sú rekordné. Je to dvojnásobný víťaz Golden Boot. Má štyri štát pôvodu človeka zápasu ocenenie a bol jediný hráč hrať každý zápas pre Maroons počas posledného desaťročia, obdobie nadvlády, ktorá nebude nikdy nevidel.Bol to najlepší hráč. On je austrálska predné all-time pointscorer v testoch a ochutnal Svetového pohára slávu.

Najprirodzenejší porovnaní s Thurston ako hráč, je Andrew Johns. Je to fér kontrast. Johns - nesmrteľná a tím hrať záložníka storočia - bol ikonou hráč neslúži pre svoju inováciu a jeho vôle rovnako ako jeho vízie a vedenie. To isté možno povedať o Thurston kto, kedy je všetko vykonané a oprašoval, bude pravdepodobne pokračovať v hre ako najväčší polovica kód pozná.

Ale pre všetky jeho on-pole brilanciu, to by malo byť znak normy, ktoré sám držia, ktoré si zaslúži väčšie uznanie. Urobil chybu, nie je pochýb. Každý, kto robí.Ale robí všetko, čo môže priniesť deti do hry. Privíta fanúšikov. Je pravým gentlemanom v hre, ktorá je často nedostatočná.

Ak Johnathan Thurston v nedeľu zdvihne trofej NRL, nebude žiadny hráč, ktorý by si zaslúžil viac.

Unibet-Zobraziť viac

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára