štvrtok 13. apríla 2017

Chicago Bears smerované Seahawks a poukážky do rozpakov Delfíny

Po Seahawks sleepwalked na polovicu, Tyler Lockett predpokladu náraz.

Od tam Russell Wilson, Jimmy Graham a obrany, ktorý bol celý znovu po návrate bezpečnosti Kam kancelár prevzal.

Lockett vrátil z druhej polovice výkop 105 yardov pre pristátie, Wilson a Graham pripojený na 30-yard TD v treťom štvrťroku sa a Seahawks smerované na undermanned Chicago Bears 26-0 v nedeľu.

Seattle viedol len 6-0 v polčase po ofenzívnej predstavení, ktorá viedla ku kaskáde Boos.To sa zmenilo, keď Lockett začal obrovský druhú polovicu beží nedotknutý na dokonale vykonaný návrate, najdlhšia v histórii klubu.

Bol to druhý touchdown návrat Lockett svojej sezóny, pričom sa pramicu späť 57 yardov v otvárača.

"vieme, že máme veľkú zbraň v ňom a my len dúfame, že budeme aj naďalej hľadať spôsoby, ako ho na jar a byť faktorom," tréner Seattle Pete Carroll povedal.

Tyrod Taylor vrhal pre 277 yardov a tri skóre vo svojom prvom NFL cestné štarte a účty rozpakov Miami Dolphins 41-14 nedeľu.

Tieto účty predstavovali 429 yardov, zachytil Ryan Tannehill trikrát v prvej polovici a viedol 27-0, než Miami nastrieľal konci tretieho štvrťroka

Taylor povedal, že rýchly štart bol kritický

"rozhodne vieme výzvy prvý cestný hry - .. branie dav sa z toho, "povedal. "Väčšinou to bolo len tak von a implementáciu."

Buffalo (2-1) vrátil z neutešenej straty doma Novom Anglicku.Delfíny (1-2), ktorý začal sezónu s veľkými nádejami končiace sedemročnej playoff sucha, dostal sa do posledné miesto v AFC východe s ich druhé po sebe idúce stratu.

"Je to iste začína ja, zodpovednosť, "povedal Miami tréner Joe Philbin, ktorý začal rok s malou istotu zamestnania. "Beriem zodpovednosť.…Pozrieme sa na všetko, čo robíme. Neexistuje žiadny čarovný lektvar. Keby som mal čarovný lektvar, tak by som priniesol to skôr. "

Strata bola najviac nakrivo porážka v domovskej otvárač pre delfíny, ktorí začínajú svoju 50. sezónu.

< p> Buffalo zlepšil na 5-2 proti Miami v posledných štyroch rokoch.Tieto účty sú 18-26 proti všetkým ostatným počas uvedeného obdobia.

Jeho deň šiel z kopca po tom a to pomohlo k Houston Texans s 19-9 víťazstvo.

Ryan Mallett dal Houston (1-2) skoré vedenie s piatimi Yardu k DeAndre Hopkins na úvodnom disku.

Buccaneers (1-2) vzrástol 9-7 na recepcii pristávacej Charles Sims v v druhom štvrťroku, ktorá prišla po odposluchu Mallett, ale nemal znovu skórovať.Brindza, kto robil gól z 58 yardov na začiatku druhého štvrť roka chýbal bod naviac a tri góly v druhej polovici roka.

"Je to vždy zničujúce a sklamaním," povedal. "Nechal som svoj tím dolu."

Tampa Bay tréner Lovie Smith povedal, že sa neuvažuje o výmene Brindza po náročnom dni.

"On, rovnako ako mnoho z nás, mali sklamaním dnes deň, "povedal Smith. "Budeš mať off dní. Toto bolo off deň.Keď má hráč off deň, musíme sa zhromaždiť okolo neho iným spôsobom, a to je to, čo sme neboli schopní urobiť dnes. "

Adrian Peterson orať cez San Diego obrany pre 126 yardov a dve . pristátie na 20 tŕstia vo trištvrte na nedeľu, a Vikingovia pošliapal Philip Rivers a ujmou ochudobneného nabíjačky 31-14

"Moje nohy cítil dnes ľahšie," povedal Peterson, a dodáva: "cítil som sa dobre telo sa cítil dobre, myseľ bola vo veľkom mieste a, jo, myslím, že som späť. "

Hodiny potom, čo jeho manželka, Ashley, porodila svojho syna, Axyl, Peterson prekročila ci eľ linka prvýkrát vo viac ako 22 mesiacov.Jeho druhý touchdown bol ročník behu okolo pravej strane, je 43-yard poskakovať založil s začarovanom tuhým ramenom na Jimmyho Wilsona.Ktoré mu umožnilo zahnúť za roh a pred odrazil k potápanie Eric Weddle rozkročiť postrannej čiare, keď stočil späť smerom do stredu ihriska.

"Videl som chrbtom drese behu," ľavý strážca Brandon povedal Fusco, "a bolo to ako za starých dobrých čias."

Carson Palmer vrhal pre 311 yardov a Arizona vrátil dva Colin Kaepernick prvé štyri priechody pre pristátie.

Larry Fitzgerald chytil deväť prechádza na 134 yardov a dve pristátie a Chris Johnsonrushed pre 110 yardov a dve skóre pre Cardinals (3-0), ktorý získal v Chicagu 48-23 minulý týždeň.

Je to prvýkrát, kedy povolenie má dva 40-bodové víťazstvo v rade od roku 1969 a jeho najväčší okraj víťazstvo od víťazstva 44-0 nad Houstone v roku 1970.

Kaepernick h odil kariéru najhoršie štyri zachytenie, dva Tyranny Mathieu a hotové 9 na 19 na 67 yardov.

Justin Bethel vrátil prvý z nich 21 yardov pre pristátie a Mathieu bežal nedotknutej 33 yardov pre inú skóre.

Kaepe rnick mal 12-yard TD beh pre San Francisco (1-2).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára